Trénink závěr

16.04.2020 15:20

V této nešťastné zavirované době jsem úplně zapomněl na své webovky. Takže alespoň krátce k závěru mého letošního tréninkového úsilí, které však zatím vyšlo naprázdno. Kdy se letos začne závodit, je ve hvězdách. Optimisté tipují červen, no doufejme, bylo by to fajn.

Březnový závěr tréninku mě celkem dobře vyšel. Sice jsem závěr kvůli vyhlášení nouzového stavu jen odjezdil na kole, ale to by nemělo vadit. Formu bych mohl čekat dobrou, jen nevím, co s tím udělá ta nucená závodní přestávka. Přece jen, bez závodění se forma snad ani nedá udržet. Pochopitelně do stoupy padly i zátěžové testy v Brně, u Sv. Anny je koronavirové centrum a oddělení sportovní medicíny je teď stejně zavřené.

Samozřejmě, není to zase tak zlé. Zatím jsem zdráv a užívám si pěkné jarní ježdění. Díky absenci prvních jarních závodů, na to mám dost času. Stejně se nikam jinam jít nedá, takže vzít o víkendu kolo a udělat si pěkný dlouhý výlet je super možnost, jak na chvíli vypadnout z orouškované přítomnosti a odpočinout si.

V přiložené tabulce uvádím obvyklou tréninkovou statistiku za celé tréninkové období.

Přeji všem, aby nepříjemnou současnost přežili v celkovém fyzickém i duševním zdraví a těším se nashledanou v lepších časech na startu.

Zpět