Trénink únor

27.02.2022 18:55

Začátek roku jsem letos zvládal jen s vypětím sil. K obvyklému objemovému tréninku se přidali i další necyklistické povinnosti a tak to bylo dost hektické. Nicméně, součástí byla také příjemná událost. Poslední sobotu v lednu jsem se setkal se členy týmu Cyklokramo Suchdol nad Odrou. Je to tedy oficiální, v letošní sezóně budu nastupovat do závodů v barvách Cyklokramo. Pro mě velká změna. Kromě drobných epizod jsem ještě v týmu nikdy nezávodil. Doufám, že to pro mě bude nová motivace do tréninku a závodění, ale především doufám, že budu v týmu platným členem.

V první řadě se hodlám soustředit na letošní ročník Slezského poháru, ve kterém bude tým obhajovat loňské skvělé třetí místo. Já se pochopitelně pokusím obhájit první místo ve své kategorii. Pokud vedle toho zvládnu ještě nějaké dílčí akce, se uvidí až podle termínů v závodním kalendáři, který teprve začíná dostávat konečné obrysy. Až na výjimky bude pro mě prioritní SPAC 2022.

V přiložené tabulce uvádím statistiku tréninku za listopad až únor. Objemovou část v lednu a únoru jsem zvládl celkem dobře, měl bych být tedy dobře připravený na závěr zimní přípravy – březnové tréninky intenzit v kopcích.

Všem členům našeho týmu a soupeřům přeji kvalitní závěr tréninku, pokud možno bez zdravotních či jiných problémů a na shledanou na startovní čáře.

Zpět