Trénink listopad, prosinec a leden

02.02.2017 17:54

Jak to tak vypadá, poslední dobou jen doháním nějaké resty. Tentokrát mě dostala zima a s ní spojené zdravotní problémy. To je také důvodem, proč toto první hodnocení dělám až v únoru. Udržet se v tréninku mě stálo hodně úsilí a i tak mám skluz, což je patrné na přiložené statistice. Zdravotní problémy mě poprvé potrápili v posledním listopadovém týdnu. Střevní chřipka mě na několik dní vyřadila z tréninku a dalších pár dní trvalo, než jsem se do něj opět vrátil. Tělo se naštěstí rychle zotavilo a předvánoční cyklus jsem absolvoval téměř v předpokládaném rozsahu.

Jenže v prvním lednovém týdnu došlo na nejhorší a chytil jsem klasickou chřipku, která však měla poměrně těžký průběh a ustál jsem ji jen s obtížemi. Tréninkové manko bylo tentokrát skoro dvoutýdenní. Byl jsem hodně unavený a týden jsem se jen zotavoval.

Mám sice tréninkové manko, ale ještě je přede mnou jeden objemový měsíc. Věřím, že se mě podaří ten výpadek vykompenzovat a dobře se připravit na jarní tréninky v kopcích, na které se už teď těším.

V přiložené tabulce je obvyklá tréninková statistika za listopad, prosinec a leden.

Zpět