Trénink duben + závodní kalendář update

03.05.2016 18:51

Už to vypadalo, že s dubnem přijde lepší jarní počasí. Jenže situace se opět zkomplikovala a žádné velké oteplení se nekonalo. Závěrečná dubnová dekáda byla až nezvykle mrazivá a tak závěr tréninkového období, kdy potřebuji jezdit intenzivní tréninky, byl celkem složitý. No ale nějak jsem to zvládnul včetně chladné a větrné časovky Tři Dvory.

Můj závodní kalendář tedy stále platí a maratonskou premiéru si letos odbudu v sobotu 14. května v Přerově na Mamut Tour. Nicméně, plán závodního kalendáře jsem předběžně doplnil o další podnik, a sice časovku na Skřítek. Letos se jede v květnovém termínu, kdy mám volno. Tenhle závod mě sedí a zatím jsem na něm vždy dokázal uspět na bednu.

V přiložené tabulce je tréninková statistika za celé tréninkové období. Tímto letošní trénink uzavírám. Odvážím se jen doufat, že odvedenou tréninkovou dřinu dokážu zúročit na závodních tratích a zajet alespoň pár dobrých výsledků. Také se moc těším na non-stop akci v Alpách s Hankou, také se odvažuji doufat, že nám to klapne a pěkně si zajezdíme.

Zpět