Trénink březen

04.04.2022 18:40

V kalendáři je sice prvního apríla, ale pohled z okna tomu moc neodpovídá. Zimní počasí se s koncem března vrátilo. Snad to nebude dlouho trvat a jarní teploty se už definitivně vrátí. Co se týče tréninku, byl březen ke mně poměrně příznivý, takřka beze srážek, jen ty ranní nízké teploty a neustálý studený vítr mě potrápily. Většinu plánovaných tréninkových objemů jsem zvládl a poslední dlouhé tréninky v kopcích už vypadali docela dobře. Začínám se v kopcích cítit fajn. Nechci to ještě zakřiknout, ale vypadá to na velice dobrou formu pro začátek sezóny. Závodit se začíná až za měsíc. Teď už se budu jen vozit a ladit formu.

První verze závodního kalendáře na sezónu 2022 je hotová. Jelikož budu letos jezdit v týmu Cyklokramo Suchdol nad Odrou, bude pro mě nosným tématem seriál SPAC 2022. Budu se pokoušet obhájit loňské prvenství v kategorii D a pochopitelně s týmem se pokusíme minimálně obhájit loňské třetí místo v týmové soutěži. Jako závěrečnou přípravu a zároveň zahájení sezóny jsem zvolil zdolání trasy 3xTop Praděd, o kterou bych se chtěl pokusit o posledním dubnovém víkendu. Je hotová grafika týmového dresu CykloKramo a dresy jsou ve výrobě viz přiložený obrázek.

V přiložené tabulce uvádím statistiku tréninku za celé tréninkové období listopad až březen.

Všem členům našeho týmu a soupeřům přeji kvalitní závěr tréninku, pokud možno bez zdravotních či jiných problémů a nashledanou na startovní čáře.

 

Zpět