Závodní kalendář 2013 - aktualizace

19.05.2013 18:50

Vrcholný závod sezóny mám sice úspěšně za sebou a pocity z něj budou ještě nějakou dobu doznívat, je však třeba začít myslet dopředu. Sezóna se rozjíždí a já doufám, že mě letos čekají ještě nějaké pěkné závody.

Aktuálně bylo třeba řešit otázku, zda letos pojedeme nějakou 24-hodinovku a vyhrál to na celé čáře první ročník 24h Slovakia Ring cycling race, který se koná 27.-28.6.2013 na Slovenském autodromu v Orechové Potôni. Po přečtení propozic mě tahle akce zaujala natolik, že jsem zbuntoval tým a vypadá to, že nejspíš pojedeme. Na uzavřeném okruhu s umělým osvětlením by se dal zajet slušný výsledek. Samozřejmě záleží i na počasí, to má ale v náplni práce někdo povolanější.

Takže zde je aktualizovaný závodní kalendář pro tento rok. Těším se jednak na maraton Zlaté kolo vysočiny, který pojedu poprvé, pak samozřejmě také na 24h Slovakia Ring cycling race. I když i ostatní tradiční maratony mohou překvapit. Např. Rampušák se letos vrací do Orlických hor, což by mohlo být zajímavé, i když mě mrzí, že tam chybí závěrečné tradiční stoupání na Zborov. No uvidíme. Rozhodně by to mohla být ještě zajímavá sezóna. Snad se mě bude i nadále dařit jako dosud.

Momentálně se začínám pomalu rozjíždět. Do letošního prvního maratonu, kterým jsou devátého června Sudety Tour , mám ještě dost času, abych potrénoval a dostal se opět do formy.

Zpět