Velikonoční časovka 2013 - Hulín

31.03.2013 22:07

Vypadalo to skoro jako zázrak, ale počasí se nad námi slitovalo a v sobotu 30. března jsme mohli absolvovat Velikonoční časovku na suchu s mírným východním větříkem a za teploty kolem 5°C. Především pak v kontrastu s tím bílým nadělením, na které hledím právě z okna, když v neděli odpoledne píši tento text.

Navzdory tomu, že můj trénink v březnu byl hodně improvizovaný, potvrdil jsem si stoupající formu a v kategorii jsem zvítězil před druhým Karlem Slezáčkem a třetím Vaškem Vodičkou. S Karlem to bylo hodně těsné. Oběma soupeřům ještě jednou blahopřeji.

Díky patří oddílu Cyklo MXM Hulín za pěknou akci a Edovi Pospíšilovi za doprovod. Na závěr opět přikládám svůj záznam z polaru. Je na něm pěkně vidět, že i když jsem si pěkně „dával“, díky nízké teplotě vzduchu jsem měl tepovku poměrně nízko. Pro zajímavost, minulý rok jsem měl průměrnou frekvenci tepů o cca 4 tepy výše. Jinak myslím, že pomalejší časy odpovídají změně charakteru časovky, která se letos poprvé jela klasicky, bez časovkářského vybavení.

Nakonec přikládám oficiální výsledkové listiny časovky: celkové pořadí, muži 40-50.

Zpět