VC Žabně a Bohumínksá časovka - 20.-21.5.2023 - výsledky, fotky

24.05.2023 18:24

O víkendu 20. – 21. května byl opět naplánovaný v rámci SPAC časovkářský dvojboj. V sobotu časovka na 12 km v Žabni u Fýdku-Místku. Na neděli pak časovka 22 km v Bohumíně.

Žabeň nás v sobotu přivítala zamračenou oblohou a chladem. Během dne se to však přece jen maličko vylepšilo. Trať časovky jsem už znal z předchozích ročníků a tak jsem už věděl, na co si dát pozor. Možná proto a i díky velkému natěšení na závod, jsem letos podal zatím svůj nejlepší výkon na této trati. S časem 17:22 jsem obsadil parádní druhé místo v kategorii, za vítězem Václavem Vodičkou. Na třetí místo si dojel Milan Onderka. Soupeřům velká gratulace!

V neděli jsme s Mirkem a Oldou vyrazili do Bohumína. Počasí se proti sobotě výrazně vylepšilo a bylo téměř letní počasí s mírným větrem. Bohužel, mě se ten den podařilo sice zajet slušně, ale stačilo to pouze na čtvrté místo v kategorii. Nedělní startovní listina byla oproti sobotě viditelně našlápnutější. Naši kategorii tradičně vyhrál neomylný Vašek Vodička. Druhé místo patří Romanu Kozubíkovi, na třetí místo si dojel Pawel Drab. Soupeřům velká gratulace!

Poděkování Mirku Miklášovi za doprovod a fotky.

Závěrem souhrn toho nejdůležitějšího:

Zpět