SPAC Velká cena Racingu Olešná - 3.6.2023 - výsledky, fotky

05.06.2023 19:41

V sobotu 3.6. se uzavřel seriál jarních časovek tradičním podnikem u vodní nádrže Morávka, který se letos pořádal pod názvem SPAC Velká cena Racingu Olešná. Závod se konal na tradiční trati, která vede podél přehrady v délce 18 km s převýšením asi 200metrů.

Počasí slibovalo teploty max. 20°C, slunečno ale větrno. Vše se do puntíku splnilo. Kromě toho nárazového větru, který se v zákrutech kolem přehrady občas projevil, takřka ideální časovkářské podmínky.

Na startu se sešlo velice početné zastoupení našeho týmu Cyklokramo Suchdol nad Odrou a to včetně nejmladších členů, jelikož závod byl letos vypsán i pro Junior SPAC.

Startoval jsem v 10:39. Vašek Vodička startoval hned minutu po mě. Obrovská motivace, abych se nenechal předjet. Myslím, že se mě podařilo zúročit mé předchozí dvě účasti z ročníků 2020 a 2021. Výsledkem byl čas 26:55, což je zatím můj nejlepší výkon na této trati.

Vašek Vodička ale opět zajel excelentně a časem 26:30 ovládl naši kategorii a stal se právem mistrem SPAC v časovce. Třetí místo si vybojoval Milan Onderka časem 27:32. Soupeřům velká gratulace!

Závěrem děkuji pořadatelům za pěkně zorganizovaný závod a Mirkovi Miklášovi za doprovod.

Velkou gratulaci posílám všem kolegům z týmu Cyklokramo, kteří se umístili na stupních vítězů!

Ještě souhrn toho nejdůležitějšího:

Zpět