Slavkovské radary, Loučka - 4.9.2016 - výsledky

12.09.2016 19:39

Letošní 13. ročník horské časovky Slavkovské radary byl závěrečným podnikem mojí sezóny. Shodou okolností jsem v sobotu jel Tatry tour ve Starém Smokovci a tak jsem nečekal nějaký oslnivý výsledek. Nicméně, nač sedět doma, když je venku tak krásně. Na závod se udělalo parádní letní počasí, dokonce fouknul i vítr do zad. Navíc na spodní části trati letos proběhla rekonstrukce a kilometrový úsek za vesnicí má fungl nový asfalt. To by byl hřích nepřijet.

Pro regeneraci po náročném sobotním maratonu jsem udělal maximum možného a také těsně před startem jsem se poctivě rozjel. Takže výsledek zase tak špatný nebyl. Až na trochu protestující svaly na nohou, jsem se během jízdy cítil poměrně dobře a ani v závěru jsem nevadl. Musím letos poděkovat divákům na trati, povzbuzování bylo fajn, hlavně skupinka u starého lomu byla skvělá.

Výsledný čas 17:20 patří do mého řekněme „standardu“. V celkovém pořadí mě určil třetí místo. Nejlepšího času dne 17:10 se „dopustil“ Michal SMOLKA, druhý čas 17:18 pak patří Petru Blaťákovi. Velká gratulace soupeřům a také všem ostatním, kteří si ten den zlepšili své rekordní časy. Za rok opět na startu v Loučce na shledanou.

Výsledkový servis:

Zpět