"Poslední kilometr 2013" - Hradčany

24.09.2013 18:40

K závěru každé mé závodní sezóny patří tradiční společenské setkání se členy doprovodného týmu. Pořádá se v Hradčanech, pokud se nepletu, od roku 2008 a ačkoli se složení doprovodů během let maličko měnilo, jádro zůstává už několik let prakticky neměnné. Letos se v sobotu 21.9. sešel doprovodný tým v téměř kompletní sestavě, chyběla pouze Hanka Ebertová, která bohužel nenašla ve svém nabitém programu volný termín.

Počasí sice nebylo nic moc, na druhou polovinu září poněkud chladno, ale alespoň nám nepršelo. Zvládli jsme dokonce i odpolední grilování na zahradě. Na každého se dostal i nějaký ten malý dárek, ale doufám, že si všichni odnášejí především pěkné zážitky a vzpomínky na naše letošní výlety za cyklistikou.

Ještě jednou posílám velké poděkování všem, kteří se letos podíleli na podpoře mých cyklistických aktivit. Především děkuji všem, kteří se podíleli přímo v rámci doprovodného týmu. Zvláště doprovodný tým na DOS RAS EXTREME odvedl vynikající práci. Také děkuji všem, kteří nás podporovali a pomáhali zpovzdálí.

Zpět