Nové dresy Prokesteam vzor 2015

19.05.2015 17:06

Po třech letech nastal čas k pořízení nových dresů. Ty původní z jara 2012 už toho mají hodně za sebou, desítky závodů, několik pádů. Takže už mě zbýval prakticky jediný jakž-takž použitelný dres. Na jaře jsem se tedy rozhodl pro zhotovení nových. Byl to pochopitelně dlouhý proces, kdy jsem hledal novou podobu. Zachoval jsem pochopitelně původní grafický podklad od Hanky, ale bylo třeba najít správnou kombinaci ostatních grafických prvků. Výsledný návrh, jehož fyzickou podobu mám už k dispozici, přikládám v náhledu.

Chci poděkovat především Hance Ebertové, za konzultace a nápady na úpravy grafického vzhledu dresu. Také moc děkuji Tomáši Kalinovi z Atexu za perfektní zpracování mých požadavků. Grafický návrh se třikrát měnil a vždy od něj přišla perfektní práce. Také děkuji paní Aleně Fridrichové z Atexu za velmi vstřícný přístup k mým požadavkům.

Dobré dílo se podařilo a musím se přiznat, že nová podoba dresů se mně velmi líbí. Závodní premiéru si nový dres odbyde tento týden v sobotu na časovce Tři Dvory. Doufám, že mě přinese štěstí.

Zpět