Hostýnská časovka 2012 - výsledky

04.06.2012 15:07

Hostýnská časovka se stává stálicí v mém závodním kalendáři. Tentokrát připadla na pátek 1. června. Počasí si s námi celý den hrálo, ale navečer se přece jen udělalo celkem přijatelně a tak jsme mohli absolvovat 5,5 km dlouhou časovku s převýšením 360m za celkem přijatelného počasí. Krátký deštík se na nás snesl až při čekání na vyhlášení v zahradní restauraci Vagon.

Jelikož se snažím získávat body do celkové soutěže DOMOSA CYKLO MXM ligy, byla pro mě účast nutná, i když mám teprve tři týdny od dokončení velmi náročného ultramaratonu a v neděli mě čekal tvrdý maraton Sudety tour v Teplicích nad Metují.

Výkon s časem 16:27 mně stačil na vítězství v kategorii a celkově jsem skončil na šestém místě. Čas jsem měl o něco horší než v loňském roce, ale odstup od vítěze menší. Druhé místo v naší kategorii M40 získal Ivoš Odvárka s časem 16:46 a třetí místo uhájil Vladimír Lysek v čase 17:20. Oběma gratuluji k výsledku!

V celkovém pořadí se první tři vešli překvapivě do jedné vteřiny a tak rozhodovaly desetinky a ty rozhodly, že vítězem se stal Jan Šenkřík, druhé místo uhájil Roman Galatík a třetí místo obsadil Jiří Brázdil. Všem moje velká gratulace!

Zde jsou k dispozici komletní výsledkové listiny: celkové pořadí, kategorie M40

Po Velikonoční časovce jsem získal plný počet bodů do soutěže také na Hostýně. Zdá se, že letos opět rozhodne Cyklo MXM Tour, která by se měla konat v sobotu 25.8.

Zpět