Trénink únor

05.03.2015 16:49

Zaplať bůh, nudné a nekonečné objemové tréninky mám za sebou. Zima byla letos opět mírná a tak běžky zůstaly ve skříni a padá na ně už druhý rok prach. Víceméně všechny objemové tréninky jsem jak v lednu tak únoru projezdil venku na zimáku. Zatím se mě také vyhýbají větší zdravotní problémy a tak jsem ze zdravotních důvodů nevynechal jedinou hodinu. No pravda, mám toho plné zuby a už se těším na jarní teploty a pěkné ježdění.

Březen by měl být, jako obvykle, vyhrazený především najíždění meziprahových intenzit v kopcích. Na tuhle etapu tréninku se vždy velmi těším, ale musí vyjít počasí a nepadat už moc sněhu, aby byly kopce průjezdné. Tři roky zpátky jsem právě v tomto období bojoval s tím, že ve výškách přes 500 m n.m. byly ještě neprůjezdné ledové koleje. Snad to letos už nehrozí.

Koncem března mě čekají výkonnostní testy u pana doktora Homolky v nemocnici u Sv. Anny v Brně. Jsem velmi zvědav, jak na tom budu letos ve srovnání s testem v roce 2013, který jsem také absolvoval na závěr jarní přípravy.

Jako obvykle přikládám tabulku odpracovaných tréninkových hodin za uplynulé období.

Zpět