Trénink listopad, prosinec 2017

16.01.2018 18:10

Máme tady nový rok a tak jak loni i letos je přede mnou vrchol tréninkového procesu. Jelikož se mně koncem loňského jako zázrakem vyhnuly zdravotní problémy, první dva tréninkové cykly jsem zvládnul téměř stoprocentně v naplánovaném rozsahu. Nezbývá než doufat, že i nadále udržím trend a i zdraví mě podrží.

S koncem roku 2017 se uzavřely moje roční statistiky. V loňském roce jsem celkově najezdil 15 803 km, hodinové statistiky jsou shrnuté v přiložených tabulkách:

V přiložené tabulce uvádím obvyklou tréninkovou statistiku za listopad a prosinec.

Některé podniky už vyhlásily termíny pro letošní rok, takže pomalu se začíná rýsovat podoba mého závodního kalendáře. Jeho definitivní podobu budu mít sice až po poradě s doprovodným týmem koncem března, kdy už budou jasné termíny všech závodů, které mě zajímají. Je však pěkné, že hlavně maratonské podniky už mají dané termíny. Beskyd tour se přesunul na 30.6. a Tatry tour se vracejí zpět do července na 28.7. V rámci možností se chci zúčastnit všech maratonů a také bych se moc rád vrátil do Kelheimu na 24-hodinovku. Tak uvidíme, jak se to letos celé vyvrbí.

Závěrem děkuji za pozitivní reakce v souvislosti s článkem hodnocení uplynulé dekády.

Zpět