Svatováclavská časovka, DOMOSA CYKLO MXM liga - výsledky

02.10.2011 09:46

Poslední záznam do mého závodního kalendáře v letošním roce byl učiněn. Společně s Pavlem Kudou jsme vyrazili ve středu 28.9. na trať Svatováclavské časovky dvojic. Za nádherného avšak větrného počasí, jsme prolétli tratí v čase 59:16. V celkovém hodnocení nám to stačilo na skvělé třetí místo, když na vítěze Oldřicha Tesaře a Zdeňka Drábka jsme ztratili 46 vteřin. V tak nabité konkurenci jsme byli s naším výkonem velmi spokojení, vždyť třetí místo jsme uhájili o pouhých 16 vteřin a na druhou dvojici ve složení Pavel Cimbálník a Luděk Blinka ztratili jen 12 vteřin.

Přikládám celkovou výsledkovou listinu a můj záznam z polaru. Fotky z průběhu závodu a z vyhlášení jsou k dispozici ve fotogalerii.

Protože časovka byla také posledním podnikem silniční ligy DOMOSA - CYKLO MXM 2011, došlo i na vyhlášení celkových výsledků ligy. Pro mě bylo zvlášť příjemné, protože kategorii muži 40-50 let jsem s přehledem vyhrál. Pro druhé místo si dojel Ivoš Odvárka a třetí místo uhájil Pavel Kuda. Gratuluji soupeřům k výsledku a všem přeji klidný zbytek roku. Doufám, že se v dubnu zase sejdeme na Velikonoční časovce.

Výsledková listina celkového pořadí DOMOSA – CYKLO MXM 2011 v kategorii M40-49.

Pěkná fotogalerie z časovky a vyhlášení je k vidění na stránkách Cyklo MXM Hulín.

Velké díky patří Edovi Pospíšilovi, který mě zajistil odvoz a podporu na všech závodech ligy. Také pořídil většinu fotek.

Milí sportovní přátelé, to je pro letošek všechno. Těším se, že se příští jaro opět ve zdraví sejdeme v pelotonu a svedeme další pěkné sportovní souboje.

Zpět