Poslední kilometr 2011 - Hradčany

10.10.2011 17:33

V sobotu 8.10. proběhlo v Hradčanech rozloučení s letošní veleúspěšnou sezónou. Účast byla hojná a kromě všech členů doprovodného týmu přijela i Hanka Ebertová, která se tímto oficiálně ujala role vedoucí realizačního a doprovodného týmu pro ultramaraton DOS RAS Extreme, který startuje 10.5.2012 ve Slovinské Postojné. Jak je u nás zvykem: nejdříve práce, potom zábava. Setkání jsme zahájili vzájemným seznámením, protože ne všichni se s Hankou už osobně setkali. Následná porada pak probíhala převážně v její režii a Hanka se ukázala jako rozený organizátor a lídr. Rozdávala nejen úkoly, ale především neocenitelné rady a zkušenosti.

Porada plynule přešla v zábavu. Dokonce se povedlo i podvečerní grilování. Mamka s Irenou připravili výborné pohoštění, Ivoš dodal vynikající burčák, Pavel s Radkem domácí koláčky a víno, táta s Edou skvěle rozhicovali gril. Dokonce i Hanka porušila dlouhé období abstinence a ochutnala naši slivovici i žitnou! V srdečné a přátelské atmosféře jsme se bavili do pozdních nočních hodin.

Všem členům týmu a rodině moc děkuji za podporu v letošním roce. Přeji jim vše dobré a do dalšího roku hodně štěstí a zdraví.

Zpět