Král Šumavy - 28.8.2010 - Klatovy

20.09.2010 18:46

Na letošního silničního Krále Šumavy určitě dlouho nezapomenu. Nepříjemné studené a deštivé počasí v kombinaci se dvěma! defekty během závodu (25km, 130km) pro mě závod nepříjemně zdramatizovaly. Přesto jsem se pokaždé po určité době a za vydání veškerých sil vrátil do závodu a dokázal se umístit v kategorii na druhém místě za fantastickým Kamilem Koprnickým. Spolu s Petrem Pospíšilem, který dojel na skvělém třetím místě v naší kategorii, jsme tak dovezli dresy ROTORBIKE TEAMU na bednu.

Letos jsme jako tým zajeli velmi dobré výsledky. V soutěži družstev jsme bodovali vítězně na Mamut Tour v Přerově a druhým místem na Beskyd Tour ve Frenštátě p./R. Jako jednotlivci jsme se také objevili na stupních vítězů v kategoriích na Mamut Tour v Přerově, Sudety Tour v Teplicích n./M., Beskyd Tour ve Frenštátu p./R. a Krály Šumavy v Klatovech. Byl to bezesporu pro náš tým velmi úspěšný rok. Mnohokrát děkuji Kamilu Ackermannovi a Petrovi Pospíšilovi za skvělé výkony během sezóny a především za vynikající pohodu a sportovního ducha. Bylo to skvělé kluci a budu na tento ročník ještě dlouho vzpomínat.

Doprovodný tým ve složení Ivoš, Simona a Baruška odvedl vynikající práci. V nevlídném počasí vydrželi a byli vždy včas na místě. Navíc zvládli napoprvé neplánovanou výměnu prázdného zadního kola, čímž mě ušetřili od druhé výměny prázné duše a pomohli tak výrazně k mému návratu do závodu. Patří jim za to velký dík a uznání.

Nakonec patří velké díky sponzorovi za zajištění doprovodného vozidla:

Zpět