Časovka Tři Dvory - 5.5.2018 - výsledky

08.05.2018 18:06

Časovka Tři dvory, dvacet sedm kilometrů po absolutní rovině, dvacet sedm kilometrů utrpení. Ačkoli na takové závodění nemám potřebné vybavení a tím pádem i malou šanci na dobré umístění, pravidelně na závod jezdím. Myslím, že taková zkušenost jednou za čas nezaškodí. Přesto jsem si letos docela věřil na bednu. Na závod jsem tradičně vyrazil s Mirkem Miklášem a přidal se k nám Eda Pospíšil. Počasí se docela vydařilo až na ten zpropadený vítr, ale to je už tradice, že tady fouká.

Na trati jsem se sice vydal ze všech sil, ale proti loňsku jsem si o minutu pohoršil. Předpokládám, že z velké části za ten horší čas může vítr, který mě především v druhé polovině trati zle trápil. Nicméně na bednu to ani tentokrát nestačilo. V nabité konkurenci mě třetí místo v kategorii uteklo o dvě vteřiny.

Naši kategorii vyhrál časem 36:58 Pavel DRAB, druhé místo obsadil s časem 37:16 Jacek Luczkievicz a třetí místo s časem 38:41 uhájil Štefan Lukašák. Soupeřům blahopřeji!

Přikládám jako obvykle nezbytnou porci informací:

Závěrem patří poděkovat organizátorům závodu Silný team Uničov o.s. za pěkný podnik. Zabezpečení trati a organizace byla jako obvykle na velmi dobré úrovni. Jen by to fakt asi chtělo popřemýšlet nad systémem vyhodnocování výsledků. To dlouhatánské čekání na oficiální výsledky je tradičně ve Třech Dvorech k nepřečkání, takže ve finále na vyhlášení výsledků počkají jen opravdu skalní příznivci, což atmosféře závodu moc nepřidá.

Moc děkuji Mirkovi za doprovod a Edovi za fotodokumentaci.

Zpět