24 Stunden Rennen Kelheim - 15.-16.7.2017 - Kelheim, Německo - výsledky, fotogalerie

18.07.2017 19:19

O víkendu z patnáctého na šestnáctého července jsem se zúčastnil 24-hodinovky v německém Kelheimu. Po dramatickém a intenzivním závodním zážitku jsem v konečném pořadí obsadil pěkné páté místo s nájezdem 720,5 km. Jelikož má okruh, na kterém se závod jezdí, převýšení kolem 180 metrů, celková vystoupaná výška se na těch mých 44 dokončených kolech vyšplhala téměř k osmi kilometrům. Stoupání na začátku, které je v půlce na chvíli přerušené krátkým sjezdem, má průměrné stoupání 9%. Kompletní výsledkovou listinu kategorie sólo muži přikládám.

Na závod mě doprovázel tým ve složení Ivo Prokeš, Irena Prokešová, Tomáš Mrázek a Mirek Mikláš. Všichni mají mimořádnou zásluhu na tom, že se mě závod povedl a nejen, že jsem si po dlouhé době opravdu dobře na 24-hodinovce zazávodil, ale nakonec z toho byl i pěkný výsledek. Všech členům týmu srdečné díky!

Jakmile si trochu udělám pořádek v myšlenkách, určitě si nenechám prožité jen pro sebe a spáchám zde reportáž. Zatím připojuji galerii fotografií Tomáše Mrázka, která pěkně dokumentuje průběh závodu.

Také už mám zpracovaný záznam z Polaru, takže mohu také zveřejnit:

Děkuji všem, kteří závod sledovali on-line a na dálku mě podporovali a fandili!

Zpět